Kim Kardashian in eerste fotoshoot sinds geboorte North

© Facebook/Terry Richardson

Voor het eerst sinds haar bevalling heeft Kim Kardashian geposeerd voor een officiële fotoshoot. Fotograaf van dienst was niemand minder dan Terry Richardson.

Voor het eerst sinds haar bevalling heeft Kim Kardashian geposeerd voor een officiële fotoshoot. Fotograaf van dienst was niemand minder dan Terry Richardson.

De drie zusjes Kardashian, Khloë, Kim en Kourtney, hadden een fotoshoot op het programma staan ter promotie van hun collectie voor Lipsy, dat is een Brits kledinglabel. Ze ontwierpen een unieke collectie ‘The Kardashian Kollection’ voor Lipsy, die vooral erg vrouwelijk en feestelijk is.

Terry Richardson

Voor de bijhorende fotoshoot gingen de zusjes aankloppen bij niemand minder dan Terry Richardson. Deze bekende Amerikaanse fotograaf kreeg al heel wat Hollywoodsterren voor zijn lens, waaronder Madonna en Lady Gaga. Recent lag de man nog onder vuur voor het regisseren van de controversiële videoclip ‘Wrecking Ball’ van Miley Cyrus.

Kim in ’the picture’

Hoewel de drie zusjes de collectie voor Lipsy samen hebben ontworpen, zijn de ogen vooral gericht op de ’terugkeer’ van Kim Kardashian (32) naar het modellenwerk. In juni beviel ze van haar dochtertje North, en amper vier maanden later is er nog nauwelijks iets te merken van zwangerschapskilo’s. De zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Maar ook de andere twee zusjes Kardashian lieten zich van hun beste kant zien aan de fotograaf. De jurken die ze aanhebben tijdens de fotoshoot, zullen vanaf deze week verkrijgbaar zijn bij Lipsy. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content