Kim Kardashian en Mariah Carey slaan de bal helemaal mis

De twee grootste modemissers van afgelopen weekend staan op naam van Kim Kardashian en Mariah Carey.

De twee grootste modemissers van afgelopen weekend staan op naam van Kim Kardashian en Mariah Carey.

Zowel Kim Kardashian als Mariah Carey haalden het nieuws door hun outfits. En dit keer niet op een positieve manier want het liep op vestimentair vlak behoorlijk fout.

Kim Kardashian en Mariah Carey slaan de bal helemaal mis
© Belga

Normaalgezien weet Kim Kardashian haar ronde vormen perfect te kleden, maar op het LACMA Art + Film Gala in Los Angeles leek ze even het noorden kwijt. In een donkerblauwe jurk uit zijde viel haar figuur uit de toon. Het leek alsof de jurk niet juist werd afgespeld en dus maar snel in elkaar werd geflanst. De stof viel niet flatterend op het lichaam van Kim. De ruches aan haar buik doen het geheel ook geen goed. Sommige media waren van mening dat de ruches niet toevallig zo ‘slordig’ over de buik van Kim gedrapeerd lagen. Zo wordt er gefluisterd dat er een broertje of zusje op komst is voor North. De ruches moesten dus een beginnend buikje verdoezelen. Uiteraard is dit pure speculatie. Hoewel de pers twijfels had over de kledingkeuze, kon manlief Kanye zijn ogen tijdens de loop van de avond niet van Kim afhouden.

Glinsteren

Maar wie de bal helemaal mis sloeg dit weekend, dat was zangeres Mariah Carey (44). Ze koos voor een goudkleurig rokje, dat tot net onder haar derrière kwam, en een goudkleurig korset. Ze schitterde dan ook letterlijk op het podium van Perth in Australië. Het lijkt erop dat Mariah maar wat graag wil tonen dat ze opnieuw als vrijgezel door het leven gaat.

Sinds kort is ze namelijk niet meer samen met Nick Cannon, de vader van hun twee kinderen Moroccan en Monroe Cannon. Nu het stel op scheiden staat, toont Mariah wat voor vlees ze in de kuip heeft. Maar ze wil ook vooral benadrukken wat Nick Cannon zal moeten missen. Of het smaakvol is, daar valt over te discussiëren. De glinsterende outfit van Mariah Carey kon ons alvast niet bekoren.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content