Kim Kardashian en Kanye West geven groot feest in Paleis van Versailles

© Instagram giancario giametti

En niemand minder dan Lana Del Rey kwam in het oogverblindende paleis zingen voor het koppel.

En niemand minder dan Lana Del Rey kwam in het oogverblindende paleis zingen voor het koppel.

Een droomhuwelijk, zo zou je dat van Kim en Kanye best kunnen omschrijven. En neem dat ‘dromen’ maar heel erg letterlijk, want de festiviteiten lijken wel recht een uit een romantische fantasie te komen. Zo werd er een voorhuwelijksfeestje gehouden op het domein van het Paleis van Versailles, Parijs. Eerder die dag had de familie Kardashian nog een lunch op het privédomein van modeontwerper Valentino in Parijs.

Feesten in Versailles

Op dit exclusieve feestje in het Paleis van Versailles, waar de gasten werden verwelkomt in de bekende spiegelzaal van het paleis, werden 600 gasten uitgenodigd, dat voor de gelegenheid helemaal werd afgehuurd door Kim en Kanye. Ze huurden het kasteel volledig af om de gasten volledige privacy te garanderen. Bovendien werd er op 23 mei, de dag van het feest, een vliegverbod over het Paleis van Versailles afgekondigd. Hoewel het feestje dus strikt privé was, konden sommige gasten het toch niet laten om foto’s van de festiviteiten te plaatsen op Instagram. Zo krijgen we toch nog een exclusieve inkijk in dit decadente feestje. Vraag is natuurlijk wel of Kim en Kanye daar zo gelukkig mee zullen zijn.

Lana Del Rey zingt het lievelingsnummer van het koppel

Hoewel er de geruchten waren dat Lana Del Rey eerst niet wilde komen zingen op dit feest, was ze toch aanwezig in Versailles. Zo klom ze op het podium en zong ze het lievelingsnummer van Kim en Kanye: ‘Young And Beautiful’. Op het moment dat Lana Del Rey het nummer zong, zou een prachtig vuurwerk te zien zijn geweest op het domein.

Het koppel is niet alleen gek op dit nummer, maar het heeft ook nog een speciale betekenis voor Kim en Kanye. Zo ‘Young and Beautiful’ gespeeld in het stadion in San Fransisco waar Kanye door de knieën ging voor Kim. Hoe romantisch!

De jurk van Kim

Kim (33) droeg voor het voorhuwelijksfeest een witte jurk, maar wel eentje met een ’twist’. De niet-conventionele jurk is van modehuis Maison Martin Margiela. De witte jurk toonde Kim haar decolleté en ook een stuk van haar linkerbeen. Het modelabel was alvast super trots dat Kim koos voor een jurk van Maison Martin Margiela. Zo plaatste ze een foto van Kim en Kanye op twitter in hun outfits en schreven: “Proficiat Kanye en Kim. We zijn heel blij dat we deel kunnen uitmaken van deze speciale dag. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe. MMM.” Kim werd voor het eerst geïntroduceerd aan MMM door haar verlofode Kanye in 2006, hij is al langer een grote fan van het label.

Naar Italië

Na de festiviteiten in Parijs, trekken Kim, Kanye en hun gevolg naar het kasteel Belvedere in Firenze. Dit werd bevestigd door Kanye tijdens zijn openingsspeech op het avondfeest in Versailles. Dat schrijft althans de Daily Mail. Het selecte gezelschap vliegt dus over naar Firenze, voor het officiële trouwfeest en om daar de feestelijkheden verder te zetten. Nadien zouden ze naar een rustigere plek in Italië trekken voor hun wittebroodsweken. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content