Kim Kardashian doet uiteindelijk toch mee aan ALS Ice Bucket Challenge

© Instagram Kim Kardashian

Het aantal celebrities die deelnamen aan de Icebucket Challenge om de bewustwording rond ALS te stimuleren is haast niet meer op één hand te tellen. Toch ontbrak er één opvallende naam op de lijst van deelnemers: Kim Kardashian. Zij plooide niet onder de druk om deel te nemen. Tot nu.

Het aantal celebrities die deelnamen aan de Ice Bucket Challenge om de bewustwording rond ALS te stimuleren is haast niet meer op één hand te tellen. Toch ontbrak er één opvallende naam op de lijst van deelnemers: Kim Kardashian. Zij plooide niet onder de druk om deel te nemen. Tot nu.

De Amerikaanse reality-ster werd uitgenodigd door Ellen DeGeneres als gast in haar talkshow. Daar werd Kim onderworpen aan een interview, maar er was meer. Zo daagde DeGeneres Kim uit om deel te nemen aan de ALS Ice Bucket Challenge en zich te laten overgieten met ijskoud water. We hadden eigenlijk gedacht dat Kim zou weigeren voor de uitnodiging, maar heel enthousiast stemde Kim ermee in om een emmer water over zich heen te laten gieten. Met haar smartphone in de hand, om een selfie te nemen tijdens het gebeuren (Kim blijft Kim), liet ze een emmer water over zich heen kappen.

Haar perfecte kapsel en make-up verdwenen als sneeuw voor de zon. Kim zag er net uit als een ‘verzopen waterkieken’, maar wat betreft punten op sympathie heeft ze alvast hoog gescoord. Haar hart zit nog steeds op de juiste plaats. De ster werd genomineerd door Sarah Jessica Parker, Miroslava Duma, Olivier Rousteing en Guiseppe Zanotti. Ze reageerde een tijdlang niet op de nominaties, maar nu is ze dus toch gezwicht onder druk. Zelf heeft ze tot dusver niemand genomineerd. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content