Kerry Washington is bevallen

© Reuters

De Amerikaanse actrice is bevallen van een dochtertje, die een opvallend normale naam kreeg naar de normen van menig celebrity.

De Amerikaanse actrice is bevallen van een dochtertje, die een opvallend normale naam kreeg naar de normen van menig celebrity.

Kerry Washington, die we vooral kennen van haar rol in ‘Scandal’, is bevallen van een dochtertje. Ze koos samen met haar man, Nnamdi Asomugha, om het kleine meisje de naam Isabelle Amarachi te geven, een relatief normale naam in Hollywood (waar niets gek genoeg is).

Washington zou volgens TMZ al bevallen zijn op 21 april in het Cedars Sinai Ziekenhuis in Los Angeles, maar zou het nieuws niet officieel hebben meegedeeld aan de pers én ze hield haar pasgeboren dochtertje verborgen voor de buitenwereld. Op zich niet zo verwonderlijk, als je weet dat ze haar huwelijk met Nnamdi ook verborgen hield voor de pers. Ze trouwde in een privéceremonie in Idaho.

Best geklede buikje

Het nieuws van haar zwangerschap raakte bekend in februari van dit jaar, toen ze werd gezien op de Golden Globes met een buikje in haar Balenciaga-jurk. Tegen een journalist op het evenement omschreef ze haar zwangere buik als ‘een klein accessoire’.

Haar groeiende buik werd in Hollywood al snel een van de meest besproken buikjes van het moment. Bovendien wist ze haar buik perfect te combineren met haar kledingkeuzes en werd ze een van de best geklede ‘mama’s in spe’ van Hollywood. Zo koos ze voor een sexy jurk van Jason Wu voor de Oscars 2014 en hulde ze haar buikje in een cropped-top én een jurk van Prada. We zijn benieuwd of dochter Isabelle de liefde voor mode van haar mama meegekregen heeft. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content