Kendall Jenner maakt debuut op de rode loper in Cannes

Het jongere zusje van Kim Kardashian straalde op de rode loper van Cannes, waar ze voor het eerst te gast was. In een monochrome jurk van Chanel voelde Kendall Jenner zich duidelijk in haar element.

Het jongere halfzusje van Kim Kardashian straalde op de rode loper van Cannes, waar ze voor het eerst te gast was. In een monochrome jurk van Chanel voelde Kendall Jenner zich duidelijk in haar element.

Wat het model precies deed op het filmfestival in Cannes, is niet meteen duidelijk, maar ze wist zichzelf uiteraard wel in de kijker te werken. Uiteindelijk koos Kendall (18) voor de openingsceremonie voor een redelijk veilige jurk in de vorm van een monochroom exemplaar van het Franse luxehuis Chanel. Hoewel het ‘spelen op veilig’ was met deze jurk, was niet iedereen even enthousiast over de bizarre creatie om het lichaam van Kendall. Zo kreeg ze vooral kritiek op het vormloze bovenstuk van de jurk.

De ringen om de vinger van Kendall waren van het luxejuwelenmerk Chopard, die verschillende actrices tijdens het Filmfestival voorziet van de nodige ‘blingbling’. Kendall was alvast in de wolken met deze juwelen en plaatste een foto op Instagram (zie bovenaan).

Ook Kim was al in Cannes

Kendall Jenner is niet de enige telg uit de Kardashian-familie die ooit al in Cannes op het Filmfestival was. Ook zusje Kim was ooit al te gast op het prestigieuze Filmfestival. Zo ging ze samen met haar verloofde, Kanye West, in een goudgele jurk van Balmain naar de première van de film van Kanye ‘Cruel Summer’. Deze film werd wel buiten de competitie getoond. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content