Kate Moss verkleedt zich in Cara Delevingne voor Halloween

© Instagram

Het bekendste model van het Verenigd-Koninkrijk, Kate Moss, heeft er niets beter op gevonden om zich voor Halloween te verkleden in collega-model Cara Delevingne. En het resultaat is ronduit hilarisch.

Voor een Halloweenfeestje vond supermodel Kate Moss er niet beter op om zich te verkleden in haar jongere, en bijna even succesvolle collega, Cara Delevingne. En het eindresultaat is een schot in de roos, aangezien je de twee amper uit elkaar zou kunnen halen. Dat is ook een compliment voor Kate Moss, die zich moeiteloos kan voordoen als iemand van 22 jaar oud.

Helemaal de stijl van Cara

Voor de verkleedpartij nam Kate Moss de stijl van Cara onder de loep. Erg moeilijk is dit niet, aangezien de 22-jarige Cara steevast in een spannende broek, speelse T-shirt en trui met kap wordt gespot. Doe daar nog een grappige, oversized muts bij, en een bomber jacket, en je hebt de look van Delevingne op een plateau voor je neus. Ook voor de expressie van Cara had Kate Moss goed naar haar jongere voorbeeld gekeken. Op foto’s staat Kate al even gek als we gewoon zijn van Cara.

‘Het meest hilarische ooit’

Cara Delevingne vond het hele gebeuren best amusant. Zo plaatste ze een Instagramfoto van Kate Moss als zichzelf op haar Instagrampagina met de woorden: “Miss Kate Moss is verkleed als mezelf! Het grappigste wat ik ooit al gezien heb #KateDelevingne.” Dat Cara de grap kon appreciëren is misschien ook wel omdat zij en Kate goede vriendinnen zijn. Zo hebben ze in het verleden al samengewerkt tijdens een campagne voor Burberry en ook naast de catwalk of fotostudio zijn het goede vriendinnen geworden. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content