Kate Moss opnieuw uit de kleren voor mannenblad

De 40-jarige Kate Moss toont opnieuw dat ze zonder schroom naakt durft te poseren. Het Franse erotische magazine Lui wist het topmodel te strikken voor een pikante shoot voor de lens van Terry Richardson.

De 40-jarige Kate Moss toont opnieuw dat ze zonder schroom naakt durft te poseren. Het Franse erotische magazine Lui wist het topmodel te strikken voor een pikante shoot voor de lens van Terry Richardson.De beroemde en controversiële fotograaf Terry Richardson portretteerde een poedelnaakte Moss voor het erotische tijdschrift Lui. Het Britse topmodel poseerde op een stoel voor de shoot en werd zowel frontaal als langs achteren gefotografeerd. De shoot bestaat uit drie beelden die werden geprint op een uitklapbare cover.

Moss is niet aan haar proefstuk toe wanneer het gaat om naaktshoots en ook Richardson draait zijn hand niet om voor een erotische beeldenreportage. Het model poseerde onlangs nog voor het zestigjarige bestaan van Playboy en Richardson bracht onder andere Lady Gaga, Miley Cyrus en Lea Michele al in beeld op een uitdagende manier. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content