Kate Moss klapt uit de biecht

Volgens insiders is het Britse topmodel Kate Moss haar autobiografie aan het schrijven.

Volgens de Britse krant The Sun zou Topmodel Kate Moss druk bezig zijn met het schrijven van haar autobiografie. Bereid u alvast voor op een stevige portie seks, drugs en rock’n roll. Er is maar weinig geweten over Kate’s privéleven en interviews geeft ze zelden. Maar nu haar autobiografie in de maak is, zal hier spoedig verandering in komen.

Als één van de meest beruchte fotomodellen ter wereld heeft Kate Moss in ieder geval genoeg stof om over te schrijven. Ze is het gezicht van Calvin Klein en werkte onder meer voor grote merken als Dolce & Gabbana, Versace en Chanel.

Ook haar liefdesleven vormt een bron van inspiratie. Zo was ze twee jaar lang het liefje van Pete Doherty, frontman van de rockband Babyshambles. Het koppel kwam in het verleden vaak negatief in het nieuws wegens cocaïnegebruik.

Drama, passie en avontuur, dat mogen we dus verwachten in Kate’s levensverhaal. En als we haar echtgenoot mogen geloven, wordt het boek één groot succes. “Ze zal een heuse legende worden dankzij dit boek”, aldus Jamie Hince. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content