Kate Moss gekweld door kwade geesten

© EPA

Het Britse topmodel roept de hulp van een exorcist in.

Kate Moss roept de hulp van een exorcist in om haar Londense villa van kwade krachten te bevrijden. Het Britse fotomodel is bang dat haar huis belaagd wordt door geesten en acht ze verantwoordelijk voor het recente ongeluk in haar leven.

“Haar vriend Jamie Hince gelooft in bovennatuurlijke krachten en heeft haar ervan overtuigd dat er in het huis een negatieve energie heerst, die zo snel mogelijk door een priester sjamaan moet worden verwijderd,” zo vertelt een bron aan The Sun. “Ze heeft iemand gevonden die de ceremonie wil leiden, zodat de plek kan worden gezuiverd.”

De geesten zouden er volgens Moss ondermeer voor hebben gezorgd dat zij in mei van een origineel schilderij van de Britse kunstenaar Banksy werd beroofd, terwijl Jamie – frontman van The Kills – en haar moeder Linda lagen te slapen. Om de ellende compleet te maken, werd het huis kort na de diefstal geteisterd door een zware overstroming van de riolering.

De Daily Mail rapporteerde op het moment van de overlast: “Kate is totaal ontredderd. De overstroming richtte voor 100 000 ponden schade aan. Haar luxe-optrek is veranderd in een complete disaster zone – met overal modder, vuil en afvalwater.”

Ellen Bode

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content