Kate Moss en co in videoclip Paul McCartney

De ex-Beatle Paul McCartney laat vandaag zijn nieuwe single Queenie Eye op de wereld los. Voor de videoclip trok hij, samen met heel wat bekende vrienden, naar de iconische Abbey Road Studios. Bekijk de videoclip hier.

De ex-Beatle Paul McCartney laat vandaag zijn nieuwe single Queenie Eye op de wereld los. Voor de videoclip trok hij, samen met heel wat bekende vrienden, naar de iconische Abbey Road Studios. Bekijk de videoclip hier. Paul McCartney is erin geslaagd om Abbey Road Studios te transformeren in een heuse partytent. Hij kreeg de hulp van het voormalige it-koppel uit de nineties Johnny Depp en Kate Moss, naast vele andere bekende gezichten. Voor McCartney moet het draaien van de videoclip in de Abbey Road Studios als thuiskomen hebben aangevoeld aangezien hij en de overige leden van The Beatles er heel wat hits hebben opgenomen.

Dat Paul McCartney een levende legende is op zijn 71ste, werd weer maar eens duidelijk toen hij op zoek ging naar figuranten voor zijn nieuwe clip. Niet alleen wist hij Johnny Depp en Kate Moss in één ruimte te krijgen, ook Jude Law, Tom Ford, Sean Penn, Meryl Streep, Jeremy Irons, Alice Eve, en modellen Lily Cole en Laura Bailey maken hun opwachting in de videoclip.

Kate Moss toont Johnny Depp wat hij al die jaren heeft moeten missen terwijl ze – zeer kortgerokt – een behoorlijk sensueel dansje doet op een mengpaneel. McCartney was erg opgetogen dat Moss en Depp wilden meewerken aan de muziekvideo. ‘Het zijn vrienden van me en van mijn dochter Stella’, vertelde de zanger aan The Daily Mail.

De opnames van Queenie Eye moeten een groot feest geweest zijn als we kunnen afgaan op de beelden van de clip en de making of. Maar oordeelt u vooral zelf. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content