Kate Moss aan de slag bij Britse Vogue

Voelt Kate Moss de journalistieke kriebels opflakkeren?

Voelt Kate Moss de journalistieke kriebels opflakkeren?

Kate Moss gaat schrijven voor de Britse Vogue. Naast haar talloze andere activiteiten, heeft de Britse schone toch nog de tijd gevonden om er nog iets bij te nemen. Ze zal maandelijks een bijdrage leveren binnen het ‘modesegment’ van het magazine. Moss neemt de nieuwe uitdaging, als modejournaliste, met beide handen aan.

Het is de eerste keer dat het model ook tekst zal aanleveren voor het tijdschrift. Hoewel ze al de hoofdrol speelde in verschillende fotoreportages voor het tijdschrift, is het de eerste keer dat ze iets zal neerschrijven op papier voor de Britse modebijbel.

Ook styliste voor het tijdschrift

Bovendien zal ze ook meewerken met het stylingteam van de Britse Vogue. Zo zal ze bij fotoshoots ook aanwijzingen en tips geven wat betreft styling en modelkeuze.

Britse Vogue alvast dolenthousiast over samenwerking

Op de redactie van de Britse Vogue zijn ze alvast in de wolken met hun nieuwe collega. “We zijn absoluut tevreden dat Kate aan de slag gaat bij ons,” aldus Alexandra Shulman van Vogue. “Binnenkort zien we haar expertise, om vlak van styling en mode, in het tijdschrift. We kijken er erg naar uit om met haar samen te werken.” (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content