Kate Middleton recycleert outfit voor eerste solo-optreden na geboorte George

De Hertogin recycleerde voor haar eerste solo-optreden na de geboorte van prinsje George een outfit die ze vorig jaar droeg op dezelfde locatie.

De Hertogin van Cambridge trok naar het Queen Elizabeth Olympic Park in Stratford om een evenement van de liefdadigheidsinstelling SportsAid bij te wonen. Dit is het eerste publieke solo-optreden na de geboorte van haar zoontje George. De Hertogin recycleerde voor de gelegenheid een outfit die ze vorig jaar droeg op dezelfde locatie. Kate Middleton staat er intussen om bekend om outfits verschillende keren te dragen tijdens publiekelijke optredens en op zoek te gaan naar betaalbare kledij. Ook tijdens haar bezoek aan het Olympisch stadion opteerde ze voor een outfit die ze al eens droeg tijdens haar bezoek aan de Olympische atleten op dezelfde plaats in 2012. Kate woonde het event bij omdat ze de patrones is van de liefdadigheidsinstelling SportsAid die beloftevolle jonge atleten financieel steunt zodat ze hun droom kunnen najagen.

Casual in jeans De Hertogin zag er stralend uit tijdens haar eerste publieke optreden zonder echtgenoot of zoontje. Ze koos voor een zeer relaxte outfit in marinestijl. De Hertogin droeg een skinny jeans van J Brand, een truitje met Bretoense streep, een jasje van Smythe en Stuart Weitzman wedges.

‘Ik heb de verkeerde schoenen aangetrokken’

Kate mocht niet alleen toekijken hoe de olympische en paralympische helden jonge atleten verschillende sporten aanleerden, maar kreeg ook zelf enkele tips. Tijdens een partijtje volleybal – waar de Hertogin haar slanke lijn kon tonen – werd al snel duidelijk dat haar wedges niet het meest geschikte schoeisel zijn tijdens een sportactiviteit. ‘Ik heb de verkeerde schoenen aangetrokken,’ zei Kate dan ook verontschuldigend tegen haar tegenspelers. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content