Kate Middleton haalt opnieuw Alexander McQueen uit de kast voor kerst

© Reuters

Op woensdagochtend woonden Kate Middleton en haar echtgenoot prins William de kerstmis in de kerk van St. Mary Magdalene bij. De hertogin van Cambridge recycleerde voor de gelegenheid een ruitjesjurk van Alexander McQueen.

Op woensdagochtend woonden Kate Middleton en haar echtgenoot prins William de kerstmis in de kerk van St. Mary Magdalene bij. De hertogin van Cambridge recycleerde voor de gelegenheid een ruitjesjurk van Alexander McQueen. Hoewel Kate de Engelse koningin nog niet van de troon heeft gestoten, is ze wel al de queen van de recyclage. Voor de jaarlijkse kerstmis met de koninklijke familie haalde ze opnieuw haar groenblauwe Alexander McQueen-ensemble uit de kast. Als afwerking koos Kate voor een groen hoedje van Gina Foster. Ook de zwarte laarzen die ze de vorige keer droeg, waren opnieuw van de partij.

De vorige gelegenheid dat Kate Middleton de tartan look droeg, was tijdens een bezoek aan haar voormalige school in Berkshire.

Voor de hertogin in haar groenblauwe outfit verscheen, werd ze al gefotografeerd in een andere jas. Waarom ze haar klassieke camelkleurige jas op het laatste moment inruilde voor de overjas van McQueen is niet duidelijk.

De aandacht ging op kerstochtend niet enkel naar de gerecycleerde jurk van Kate Middleton, maar ook de look van prins Harry ging over de tongen van omstaanders en de pers. De jonge prins verscheen voor de gelegenheid namelijk met een volle baard. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content