Karl Lagerfeld verkoopt stageplaats aan hoogste bieder

© Reuters

Wie stage wil lopen bij Karl Lagerfeld kan proberen er gewoon wat geld tegenaan te smijten.

Er is reeds heel wat te doen geweest rond onbetaalde stages in de modesector nadat stagiaire Diana Wang een klacht indiende tegen Harper’s Bazaar, maar Karl Lagerfeld gaat -uiteraard- weer een stapje verder. Hij veilt een van zijn felgegeerde stageplaatsen, zij het wel voor het goede doel.

De stageplaats in Lalalagerfeldland gaat onder de hamer op het Love Ball – georganiseerd wordt door Natalia Vodianova- waarvan de opbrengst naar zieke kinderen gaat. Albert II en Charlene van Monaco zijn gastheer en -vrouw van het event dat hopelijk zo’n vijf miljoen dollar kan opbrengen voor Vodianova’s liefdadigheidsinstelling The Naked Heart Foundation.

Tijdens de avond die volledig is opgekleed in het ‘Rivièra in de jaren zeventig’ thema kan u bieden op een zitplaats in de koninklijke bühne van de opera van Monte Carlo of een tennismatch tegen een topspeler. Ook kunnen u en uw duiten ervoor zorgen dat uw poulain net iets hogerop geraakt in haar leven door haar een stage bij Karl Lagerfeld cadeau te doen (zei ze niet altijd dat ze “iets in de mode” wilde doen?).

Wat uw hartendief juist zal mogen uitspoken in Casa Karl is niet geheel duidelijk, maar allicht wacht er haar een uitdagende to do list die overladen is met klusjes als Choupette borstelen, knoopsgaten omzomen en Cola light drinken.

Het event vindt plaats op 27 juli in Monaco. Tot dan kunnen wij ons enkel bezighouden met de vraag of we effectief zouden willen betalen voor een stageplaats en vooral: hoeveel we daarvoor over hebben. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content