Kardblock blokkeert alle nieuwsberichten over de Kardashians

© E TV

Het is moeilijk om te ontsnappen aan Chris Jenner en de haren: zelfs als je niet wil upkeepen met de Kardashians word je om de oren gemept met nieuwtjes over hun doen en laten. KardBlock wil daar verandering in brengen.

Kan het jou niet schelen of Kim Kardashians haar geïnspireerd was op Draco Malfoy of Madonna? Gebruik jij je shotglazen om tequilafeestjes mee op te leuken in plaats van je lippen een Kylie Jenner make-over te geven? Supporter je stiekem nog steeds voor Khloe en Lamar en wil je alle negatieve onzin niet lezen? Dan is KardBlock iets voor jou.

De website, die niet toevallig klinkt als een of andere dieetpil, is voor iedereen die niet wil upkeepen met de Kardashians en bij extensie: de Jenners (behalve Bruce! Go Bruce!). De bezieler van KardBlock, James Shamsi, deelt duidelijk onze mening en maakt op zijn website bekend dat hoewel je dankzij de installatie van KardBlock niet meer te weten zult komen welke jurk Kendall droeg tijdens haar koffie-uitje en hoe Kourtney haar huishouden organiseert, nieuws van de transformatie van Bruce Jenner wél nog in je browser zal verschijnen. Shamsi steunt Bruce in zijn strijd en zoektocht en vindt hem (hij wil voorlopig nog steeds zo aangesproken worden) een inspiratie.

KardBlock werkt volgens het AddBlock systeem: je kan je favoriete sites bekijken zonder dat je moet vrezen om te struikelen over Kardashiannieuws. KardBlock is momenteel in beta-testmodus, maar iedereen die geïnteresseerd is in de functie van KardBlock kan zijn e-mailadres achterlaten op de website.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content