Kardashians brengen Kurved Kollection uit

© Reuters

De tv-sterren ontwerpen een denimcollectie voor vrouwen met rondingen.

De reality-sterren en zussen Kim, Kourtney en Khloe Kardashian brengen een denimcollectie uit voor vrouwen met rondingen. Dat meldt Grazia.

Na een gewone kledijcollectie, hebben de zussen nu ook gekozen om een denimcollectie uit te brengen voor de Amerikaanse keten Sears. Model Briana Harrington werd gekozen als winnares van de wedstrijd die de zussen in juli georganiseerd hebben. Ondanks dat ze zelf perfect model zouden kunnen staan voor de collectie besloten ze toch om iemand anders te kiezen als ‘gezicht’ van de lijn.

De Kurved Kollection bestaat uit drie verschillende soorten jeans. De ‘Kim’ is een recht model met een low cut, de ‘Khloe’ is een lange high rise bootcut jeans en de ‘Kourtney’ is een skinny jeans. Benieuwd wat Kanye’s mode-oordeel zal zijn over deze nieuwe collectie van zijn vriendin Kim. (RDM)

De collectie is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de winkelketens en de online shop van Sears. De broeken zijn verkrijgbaar in de Amerikaanse maten 18 t/m 24 (Belgische maten 38 t/m 44).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content