Kanye West meet Kim Kardashian een nieuwe kledingstijl aan

© reuters

Kanye West heeft zijn lief Kim Kardashian voorzien van een hele nieuwe garderobe. Felle kleuren en nietsverhullende stretchjurkjes vlogen buiten en moesten plaats maken voor meer gesofisticeerdere ensembles.

In het realityprogramma Keeping Up With The Kardashians spotten de oplettende meisjes van Fashionista.com hoe Kanye West zijn liefje Kim Kardashian aanmaande om haar ietwat dellerige garderobe om te ruilen voor degelijke high fashion. Kim reageerde aanvankelijk nog (redelijk) enthousiast omdat haar liefje toch wel een mode-ontwerper was en ze “geïnteresseerd was in zijn visie”. Het lachen verging haar later in het programma toen ze zag hoeveel van haar kleding haar BF afkeurde.

Samen met zijn stylist Renelou Padora doorzocht Kany Kim’s kast en verwijderde alle felle kleuren en de bandagejurkjes van Hervé Léger. In plaats daarvan kreeg Kim een gesofisticeerde garderobe vol redelijk zedelijke jurkjes van Celine, Lanvin en Givenchy in een sober kleurenpalet. Een enorme stapel kleren die Kim dus niet meer mag dragen zal geveild worden via Ebay; de opbrengst gaat naar het liefdadigheidsproject Life Change Community Church. Een liefje dat je Lanvin én Karmapunten geeft? Waar moeten we tekenen! (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content