Juwelencollectie Kate Bosworth in beeld

© YouTube

Kate Bosworth maakt promotiefilmpje voor haar juwelenlijn Boutique samen met vriend Michael Polish. Het resultaat is een zomerse blik op een frisse collectie.

De Amerikaanse actrice Kate Bosworth heeft een juwelencollectie, die de naam Boutique kreeg, ontworpen in samenwerking met stylist Cher Choulter voor website Jewel Mint. Voor de promotie van deze collectie maakte Bosworth samen met haar vriend Michael Polish, die filmregisseur is, het filmpje ‘Tulum’ waarin de verschillende juwelen uitgebreid in beeld komen.In het promotiefilmpje paradeert Bosworth, gehuld in een neonkleurige jeansshort en witte blouse, in het zonnige Tulum (Mexico) langsheen tropische markten, straten en stranden. De verschillende oorbellen, armbanden en ringen passeren de revue en vormen een mooi geheel met de kleding. De collectie kan omschreven worden als vintage en tijdloos, waarbij er onder meer edelstenen worden gebruikt en antiek ogende medaillons.

Naast het in beeld brengen van de verschillende juwelen, wil het Kate met het filmpje ook de bijhorende vibes overbrengen naar de toeschouwers. De kijker krijgt het gevoel alsof hij of zij een filmpje bekijkt van een privé-vakantie van het koppel. Deze ongedwongen sfeer probeert Bosworth ook te weerspiegelen in haar collectie. De juwelen zijn uitsluitend te koop in de Verenigde Staten en Canada via de website van Jewel Mint. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content