Justin Timberlake wordt interieurarchitect

De collectie kreeg de naam HomeMint.

Nadat hij zijn zangcarrière inruilde voor een loopbaan als filmster, vult Justin Timberlake zijn drukke agenda nu ook verder aan met het ontwerpen van een eigen interieurcollectie, HomeMint.

Samen met zijn persoonlijke interieurarchitecte en voormalige styliste Estee Stanley ontwierp Justin Timberlake de interieurcollectie. De collectie omvat niet alleen interieurartikelen, maar ook door de voormalige zanger eigenhandig uitgekozen kunstitems.

In een interview met Elle Decor benadrukt Timberlake dat de collectie sterk op zijn eigen stijl en smaak gebaseerd is. “Als we de collectiestukken niet eens in onze eigen huizen zouden kwijtwillen, dan kunnen we ook niet verwachten dat anderen er hun interieur mee opsmukken.”

Moderne én warme interieurartikelen

Timberlake vindt het niet alleen belangrijk dat een huis er geweldig uitziet, maar ook dat het interieur comfortabel en duurzaam is. Daarom probeerde het 31-jarige multitalent naar eigen zeggen zowel moderne architecturale elementen als warme invloeden in de collectie aan bod te laten komen.

De collectie zal exclusief online verkrijgbaar zijn op de website van HomeMint. Een preview van de interieurcollectie is te zien op de website van Elle Decor. (JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content