Julia Roberts blijft de mooiste

Twintig jaar geleden is het al dat Julia Roberts doorbrak in de film ‘Pretty Woman’. En ze is nog lang niet uitgeteld.

Twintig jaar geleden is het al dat Julia Roberts doorbrak met de film ‘Pretty Woman’. En ze is nog lang niet uitgeteld. De 42-jarige Amerikaanse actrice tekende in januari nog een contract bij Lancôme en zopas werd ze door het magazine People voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘mooiste vrouw ter wereld’. Het is de twaalfde keer dat ze in het lijstje prijkt.

“Niets gekunstelds”

De moeder van drie kinderen (tweeling van vijf en een zoontje van twee) maakt inderdaad nog altijd indruk wanneer ze op de rode loper verschijnt. Toch beweert haar beautyteam nooit meer dan twee uur werk te hebben om de actrice te laten schitteren – zelfs niet voor de Oscaruitreiking. “Ze heeft niets gekunstelds”, aldus haar kapper Serge Normant aan People.

“Ze is mooier dan ooit”, zegt ook de regisseur van haar komende film “Eat, Pray, Love” Ryan Murphy.

SchoonheidstruukjesMaar enkele schoonheidstruukjes zijn haar niet vreemd, onthult haar make-upartieste Geneviève: “Ze gebruikt altijd een gekleurde dagcrème (nooit een zware fond de teint) gevolgd door een crèmige blush”. Verder kan ze volgens Geneviève niet zonder eyeliner en twee lagen mascara. “Wanneer ze dan nog een streepje natuurlijk ogende lippenstift toevoegt, mag ze rustig alle starlets achter zich laten”, zegt de make-upartieste.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content