Julia Restoin-Roitfeld bevallen van dochter

© Belga Pictures

Julia Restoin-Roitfeld en haar vriend Robert Konjic zijn de trotse ouders geworden van Romy.

Carine Roitfeld mag nu ook ‘oma’ aan haar rijkelijk gevuld CV toevoegen. Haar dochter Julia is namelijk moeder geworden van een -ongetwijfeld mooie- dochter die als ‘Romy’ door het leven zal gaan.

Zoals zoveel gebeurtenissen werd het nieuws over de langverwachte geboorte van de Restoin-Roitfeld-Konjic baby voor het eerst gesignaleerd op twitter, toen modejournalist Derek Blasberg Julia openlijk feliciteerde. “Congratulations to proud Momma @RestoinRJulia (and thus the chicest grannie ever: Carine Roitfeld) Can’t wait to meet the beautiful baby!” was te lezen.

Twitterprimeur
Voor het geslacht moest men wachten op een officieel bericht van Julia’s PR-verantwoordelijke, Kate Mosley, die aan Vogue wist te melden dat “Julia en Robert de trotse ouders zijn geworden van een gezonde dochter.”

De naam van de baby was eveneens een twitterprimeur. Schoenontwerper Brian Atwood zond de volgende enthousiaste tweet de wereld in: Congratulations to to PROUD parents Robert and @RestoinRJulia!! Can’t wait to meet Romy!!! Carine must be on cloud 9!!! AMAZING!!! Xxx” De naam komt echter niet als een volledige verrassing, aangezien Romy wellicht een eerbetoon aan Julia’s stijlicoon Romy Schneider is. In 2011 verscheen Julia nog in een door Schneider-geïnspireerde fotoshoot in V-magazine

Romy is de eerste dochter van Julia en dus ook het eerste kleinkind voor Carine Roitfeld, die overigens volgende week in Cannes de eerste Filmfestival Fashion Show ooit zal lanceren. Roitfeld gaf eerder al te kennen dat ze weigert als “grootmoeder” door het leven te gaan. Kleindochter Romy zal haar “Madamme” moeten noemen. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content