Jessica Simpson bevallen van zoontje

© Twitter

De Amerikaanse zangeres/actrice Jessica Simpson is zondag bevallen van een zoontje. Het jongentje kreeg de naam Ace Knute Johnson.

De Amerikaanse zangeres/actrice Jessica Simpson is zondag bevallen van een zoontje. Het jongentje kreeg de naam Ace Knute Johnson.

De actrice beviel zondag in Los Angeles via een geplande keizersnede. Het geslacht van de baby is geen verrassing. Simpson verklapte dit per ongeluk in maart tijdens de televisieshow Jimmy Kimmel Live. “Ik wist niet dat een worstje me zo misselijk kon maken”, grapte ze toen over haar ochtendmisselijkheid.

Ook de naam van haar kindje, Ace, kondigde de actrice al eerder aan. De baby’s tweede naam Knute (uitgesproken als Ka-nute) is een mooie toevoeging. Met deze naam wil Simpson’s verloofde Eric Johnson zijn Zweedse grootvader eren, schrijft Us Magazine.

De actrice en haar verloofde zijn dolgelukkig met de geboorte van hun tweede kindje, vertelde Simpson’s woordvoerder. Het koppel verloofde zich al in november 2010, maar stelde het huwelijk uit toen Jessica onverwacht zwanger werd van hun intussen eenjarige dochtertje Maxwell Drew. Nu Simpson ook bevallen is van haar tweede kindje zou ze snel een huwelijksdatum willen vastpinnen, aldus Us Magazine. (EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content