Jessica Simpson bevallen van dochter

© reuters

Het meisje kreeg de naam Maxwell Drew, een ode aan de grootmoeder van haar verloofde.

De blonde zangeres en actrice Jessica Simpson is bevallen van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Maxwell Drew meegekregen.
Nadat enkele Hollywoodsterren zich op hun twitterpagina openlijk zorgen maakten om de duur van Simpson’s zwangerschap -want wat hebben ze anders te doen- beviel de zangeres dan toch van een flinke, gezonde dochter van 4,3 kilo. Zowel moeder als dochter stellen het goed, meldt US Weekly.

De pasgeboren Maxwell Drew Johnson is het liefdeskind van Jessica Simpson en haar American Football speler Eric Johnson. De naam en het geslacht waren al eerder bekend. Simpson gaf haar dochter de naam Maxwell; wat tevens de tweede naam van haar verloofde Eric Johnson én de meisjesnaam van zijn geliefde grootmoeder is. Een naam met betekenis dus, al lijkt het ons nog steeds een jongensnaam. Ook met de roepnaam “Maxi” zouden wij als meisje niet graag opgezadeld worden, tenzij we een carrière als maandverbandmeisje ambiëren.

Maxwell “Maxi” Drew Johnson mag zich echter gelukkig prijzen dat ze niet geboren werd in het gezin Martin-Paltrow (Apple en Moses), de dochter is van Jason Lee (Pilot Inspektor), terecht kwam bij Jermaine Jackson (Jermajesty) of ontsproten is aan Sarah Palin (Track en Trig). Bovendien doet ze het naast haar neefje, het zoontje van Ashlee Simpson en Pete Wentz dat Bronx Mowgli werd gedoopt, best nog aardig. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content