Jenna Marbles is eerste YouTubester die wassen beeld krijgt in New York

Jenna Marbles © Instagram

Het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds in New York krijgt er een beeld bij. YouTubefenomeen Jenna Marbles wordt er vereeuwigd terwijl ze een selfie neemt.

De wassenbeeldenmusea van Madame Tussauds blijven razend populair. De beelden zien er zo realistisch uit dat fans van sterren niets liever willen dan met de poppenversies van hun idolen op de foto gaan.

Aangezien Jenna Marbles de meest bekeken vrouwelijke vlogger is, krijgt ze nu ook haar eigen wassen beeld. Een leuk extraatje voor de fans is dat het beeld smartphone met werkende camera vasthoudt, die foto’s neemt van de bezoekers. Hierdoor wordt de wassen versie van Jenna ook het eerste beeld van Madame Tussauds dat selfies neemt. Alle gekheid op een stokje: deze eigenschap past perfect bij de ster die beroemd werd dankzij social media.

Op haar YouTubekanaal deelt Jenna filmpjes over haar honden, make-up tutorials en allerhande al dan niet nuttige tips en weetjes.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content