January Jones in sensuele shoot voor Violet Grey

© Instagram

De ‘Mad Men’-ster is het covermodel voor de maarteditie van Violet Grey. January Jones, die we kennen als ijskoningin Betty Draper, toont zich van haar meest zwoele kant in de bijhorende shoot.

De ‘Mad Men’-ster is het covermodel voor de maarteditie van Violet Grey. January Jones, die we kennen als ijskoningin Betty Draper, toont zich van haar meest zwoele kant in de bijhorende shoot.

De actrice werd gefotografeerd door Ben Hassett in een sensuele fotoreportage, waarin January Jones uit de kleren gaat. Jones deelde via haar Instagram enkele beelden van de shoot, waar ze overigens erg tevreden over is. Over de foto waarin ze niets anders dan een bontjas draagt, zei de ster: ‘Klassiek en tegelijkertijd totaal onpraktisch. Net zoals ikzelf.’ In de shoot zien we zowel een sexy January Jones als een koele schoonheid die doet denken aan Grace Kelly of haar personage Betty Draper.

Collega Elisabeth Moss (Peggy Olsen) ging recent ook uit de kleren voor een covershoot. De ‘Mad Men’-actrices weten in ieder geval de aandacht te trekken voor het zevende en laatste seizoen van de populaire televisiereeks.

Mysterie

De 36-jarige blondine vertelt aan het magazine dat ondanks deze onthullende reeks beelden, ze graag een waas van mysterie rond zich optrekt. ‘Ik wil liever mysterieus blijven en mensen hun eigen oordeel laten vellen dan steeds opnieuw te moeten uitleggen wie ik ben en waar mijn leven om draait,’ aldus de actrice. ‘Ik probeer risico’s te nemen en mensen een beetje te choqueren. Het is belangrijk om emoties los te weken, of die nu positief of negatief zijn.’

In bed met Rihanna

In het interview met Violet Grey onthult January Jones met wie ze het bed zou willen delen. Haar antwoord is op z’n minst verbazend te noemen. Haar eerste keuze is de overleden acteur Paul Newman en op nummer twee prijkt niemand minder dan Rihanna.

Verder vertelt de actrice nog dat ze om de haverklap gevraagd wordt of haar naam echt is en waarom ze die naam gekregen heeft. Toch kan ze er ook om lachen en vindt ze inventieve naamgrapjes best kunnen.

Wie benieuwd is geworden naar de rest van de beelden en het bijhorende interview, kan surfen naar de website van Violet Grey. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content