James Franco lanceert kalender vol selfies

James Franco selfiekalender © Paper Mag.

Na de poging van Paper Mag om het internet te breken met naaktfoto’s van Kim Kardashian, zetten ze hun queeste verder met een selfiekalender van James Franco.

James Franco is een man met vele gezichten. Naast acteur is hij ook schilder, schrijver, lesgever en Instagramlover. Vooral dat laatste levert hem heel wat aandacht op. Zijn talloze zelfportretten die hij via deze weg op de wereld loslaat, worden daarom gebundeld in een kalender die verkrijgbaar is bij de #BreakTheInternet editie van Paper Mag.

Het is niet helemaal duidelijk of dit als grap bedoeld is, Franco het als metaboodschap interpreteert of het een narcistische uitlating is van de acteur. Hoe het ook zij, het internet smult ervan.

Bij de kalender krijgen lezers ook enkele weetjes over James Franco aangeboden. Zo is zijn lievelingseten spaghetti, houdt hij van katten en is lezen zijn favoriete hobby. Ook voegde Franco enkele opdrachten toe voor zijn fans. Hij vraagt hen onder meer een beatgedicht te schrijven op de verjaardag van William Burroughs, een selfie te nemen met een Gloriabril op die van Gloria Steinem en hem te taggen in oude galabalfoto’s.

Surf naar de website van Paper Mag. voor de volledige kalender. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content