Jade Jagger trouwt in eigen ontwerp

© Reuters

Afgelopen zaterdag stapte Britse juwelenontwerpster Jade Jagger in het huwelijksbootje met dj Adrian Fillary.

Vorige zomer trouwde Kate Moss en het was even wachten op het volgende ‘rock’n roll’ huwelijk in sterrenland. Afgelopen zaterdag stapte Britse juwelenontwerpster Jade Jagger in het huwelijksbootje met dj Adrian Fillary. Het huwelijk vond plaats op het rustieke Engelse platteland in aanwezigheid van verschillende beroemde gasten. Het was ook uitkijken naar de trouwjurk van Jade Jagger die ze zelf ontworpen heeft.

Jade Jagger en Adrian Fillary gaven elkaar hun ja-woord in het idyllische Banbury in Oxfordshire. Het werd een romantisch feest in aanwezigheid van onder meer haar ouders Mick en Bianca Jagger, zusjes Georgia May en Lizzie Jagger, Jerry Hall, Christian Louboutin en Kate Moss. De dochters uit een vorige relatie van Jade Jagger, Assisi en Amba, waren de bruidsmeisjes. Ze kregen hiervoor ook het gezelschap van Lily-Grace, de dochter van Kate Moss. Voor het huwelijksfeest en de after-party werd een grote witte tent voorzien in de tuin van het Aynhoe Park Hotel, waar de feestgangers tot in de vroege uurtjes konden blijven feesten.

Sobere bruidsjurk en kleurrijke gasten
Jade Jagger ontwierp haar eigen bruidsjurk. De jurk oogt op het eerste gezicht opvallend simpel, maar met veel aandacht voor afwerking en details. Het was een lang kleed met elegante bandjes en afgewerkt met blinkende accessoires. Ze koos voor een sober kapsel waarbij haar losse haren werden opgefleurd door enkele witte bloemen én met traditionele sluier. Het totaalplaatje oogde sober en stijlvol.

Naast de bruid waren ook de gasten op hun ‘zondags’ gekleed. Kate Moss droeg een jurk van Alexander McQueen, Mick Jagger droeg een paars-gestreept kostuum waarmee hij zonder enig probleem zou kunnen figureren in een ABBA-musical en Jade’s moeder Bianca droeg een zwarte vest en rok van Dolce & Gabbana mét hoog rockgehalte. Dit omdat ze onder deze klassieke vest een witte blouse droeg met zwarte strik en dit zorgde voor een androgyn effect. Het trouwfeest was er eentje waarbij de bruid schitterde in haar eenvoud en de gasten maar al te graag de show wouden stelen in hun kleurrijke ensembles. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content