Is Rachel Bilson zwanger van haar eerste kindje?

© Reuters

De 32-jarige actrice, die we vooral kennen van haar rol als Summer Roberts uit ‘The O.C.’, zou zwanger zijn van haar eerste kindje. Dat schrijft US Weekly.

De 32-jarige actrice, die we vooral kennen van haar rol als Summer Roberts uit ‘The O.C.’, zou zwanger zijn van haar eerste kindje. Dat schrijft US Weekly.

Het acteurskoppel Rachel Bilson (32) en Hayden Christensen (33) verwachten volgens het Amerikaanse tijdschrift US Weekly hun eerste kindje. De acteur, vooral bekend van zijn rol in ‘Star Wars’, had al aangegeven dat hij klaar was voor kinderen. Ook Rachel liet zich in het verleden al ontvallen dat ze droomde van een gezinnetje: “Ik wil dolgraag kinderen en zie dat zeker in mijn (nabije) toekomst gebeuren.”

Dat beweert althans een bron aan het tijdschrift US Weekly: “Ze praten al een hele tijd voer een kindje en ze zijn dan ook super enthousiast dat het eindelijk zover is. Iedereen is ook heel blij voor hen.”

Rachel en Hayden vormen al verschillende jaren een hecht koppel. Ze ontmoette elkaar op de set van ‘Jumper’ in 2007 en hebben sinds dat moment een relatie. Ze verloofden zich een jaar later, maar gingen twee jaar later een tijdje uit elkaar. Toch kwamen ze na enkele maanden alweer samen. En nu zou het koppel klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie: een kindje. Voor wanneer de bevalling precies gepland is, is niet bekend. Het koppel heeft het nieuws van de zwangerschap ook nog niet officieel bevestigd. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content