Is George Clooney verloofd met vriendin Amal Alamuddin?

© Belga

Een bron heeft bevestigd aan People Magazine dat George Clooney zijn vriendin Amal ten huwelijk heeft gevraagd. De meest begeerde vrijgezel verbreekt hierbij zijn belofte om nooit meer te huwen voor de Britse advocate.

Een bron heeft bevestigd aan People Magazine dat George Clooney zijn vriendin Amal ten huwelijk heeft gevraagd. De meest begeerde vrijgezel verbreekt hierbij zijn belofte om nooit meer te huwen voor de advocate.

Het wonder is geschied, of dat beweren althans verschillende Amerikaanse bronnen. De 52-jarige George Clooney zou zijn 36-jarige vriendin, advocate Amal Alamuddin ten huwelijk hebben gevraagd. De acteur was van 1989 tot 1993 getrouwd met Talia Balsam. Nadat het huwelijk op de klippen liep, beweerde Clooney dat hij nooit meer het jawoord zou geven. Het ziet ernaar uit dat de verstokte vrijgezel zijn belofte niet zal waarmaken.

Amal Alamuddin werd geboren in Beirut, maar woont momenteel in Londen. Ze spreekt vloeiend Frans, Arabisch en Engels en studeerde Rechten aan Oxford University en New York University School of Law. Alamuddin is een gekende pleitbezorgster, gespecialiseerd in mensenrechten, en een activiste. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content