Internetfenomeen The Fat Jewish tekent modellencontract

The Fat Jewish © -

Josh Ostrovsky, beter bekend als The Fat Jewish, tekende een modellencontract bij One Management. ‘Ik wil zo beroemd worden dat het oncomfortabel is, vreselijke drugsproblemen ontwikkelen, de controle volledig verliezen en me laten omringen door mensen die me misbruiken,’ klinkt zijn reactie. Zoals alles wat uit de mond van The Fat Jew komt, is ook dit met een korrel zout te nemen.

The Fat Jewish ziet er niet uit als het standaardmodel, maar heeft wel zo’n vijf miljoen Instagramvolgers. Dat is ongetwijfeld de reden waarom het modellenbureau hem wilde binnenrijven. Hij mag vanaf nu Bar Refaeli en Karolina Kurkova tot zijn collega’s rekenen.

De 30-jarige Ostrovsky is een waar Instagramfenomeen. Iedere dag deelt hij hilarische dingen die met veel enthousiasme door zijn volgers geliket of gedeeld worden. Er zitten onder meer televisieprojecten voor Comedy Central en een boek met als titel ‘Money, Pizza, Respect’ in de pijplijn. Ook heeft hij zijn eigen wijn, White Girl Rosé.

Volgens het kersverse model werd hij benaderd door het agentschap toen hij ‘op een handdoek op een parkeerplaats lag te zonnen in een tweedehands Versacespeedo die hij scoorde op eBay.’ Dat is alleszins het verhaal dat hij aan de neus van een journalist van The Hollywood Reporter hing.

Een van zijn grootste dromen is een samenwerking met Suri Cruise, de dochter van Katie Holmes en Tom Cruise. ‘Liefst in matching outfits.’ Een andere droom die hij wil verwezenlijken, is om een onesie-label op de markt te brengen voor volwassenen. ‘Zolang ik maar geen legerbroek moet dragen, die zijn walgelijk.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content