Hugo Boss strikt violist Charlie Siem als nieuw gezicht

De 28-jarige Londenaar Charlie Siem kruipt voor Hugo Boss in de huid van model. De concertviolist werd gekozen als nieuw gezicht voor de lentecampagne.

Aan WWD legt de muzikant uit hoe hij deze klus te pakken heeft gekregen. ‘Ik heb een gemeenschappelijke vriend met Jason Wu, creatief directeur van Hugo Boss, die me voorstelde aan hem. Zo simpel is het,’ aldus Siem. Creatieve mensen trekken creatieve mensen aan en de tijd dat reclamecampagnes enkel weggelegd waren voor modellen is lang vervlogen. Acteurs, muzikanten, sportfiguren en andere artistieke geesten sluipen steeds meer en meer de modewereld binnen.

Charlie Siem
Charlie Siem © .

Siem stond al eerder model voor niemand minder dan Armani, Vogue en ‘The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited’ van Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld. Een groentje is hij dus niet meer in het modellenlandschap.

De beelden voor de voorjaarscampagne van Hugo Boss werden genomen door Inez Van Lamsweerde en Vinoodh Matadin in Chelsea. Het resultaat oogt meer dan professioneel, maar de violist benadrukt dat zijn grootste passie toch zijn viool blijft. Met een 300 jaar oude Stradivarius schuimt hij de wereld af en geeft hij concerten die iedere aanwezige nog lang bijblijven. Een man van vele talenten. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content