Hoe vierde Victoria Beckham haar 40e verjaardag?

Deze mijlpaal in het leven van de voormalige Spice Girl mocht niet onopgemerkt voorbijgaan.

Deze mijlpaal in het leven van de voormalige Spice Girl mocht niet onopgemerkt voorbijgaan.

Victoria Beckham vierde haar veertigste verjaardag in stijl, of laat ons zeggen toch alvast sportief. Zo ging ze fietsen én genieten in de Grand Canyon samen met manlief David en haar kinderen. Met deze sportieve activiteit is ze niet enkel ‘Posh’, maar is ze ook een beetje ‘Sporty Spice’.

De jarige Victoria besloot om haar verjaardag ook te delen met haar fans via de sociale media. De festiviteiten werden nog eens extra in de verf gezet op onder meer Instagram en Twitter. Haar dag begon in het zonnige Arizona met een foto waarop we Victoria zien stretchen. Daarna kregen we nog een foto te zien van Victoria en haar man die aan het ‘chillen’ waren in de zon. De volgende activiteit was een fietstocht in de bergen doorheen het nationale park van de Grand Canyon. Een ‘magische dag’ deelde Victoria nog mee aan haar Twittervolgers.

De dag werd afgesloten met een groot feest, waarop onder meer de Britse chef Gordon Ramsay aanwezig was. Nadien zet de familie hun reis, doorheen de warme VS, verder. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content