Het jaar van Taylor Swift in 12 looks

Hoewel het de voorbije jaren ‘not done’ was om fan te zijn van Taylor Swift, lijkt ze nu zelfs in geslaagd haar heftigste tegenstanders van idee te laten veranderen. De ‘dramaqueen’-liedjes over liefdesverdriet en jongensproblemen, die ook succesvol waren welteverstaan, maakten plaats voor catchy songs waarbij niemand stil kan blijven zitten.

De bijna 25-jarige artieste staat zelfs in het Guinness Book of World Records als enige vrouwelijke artieste die 3 albums op rij uitbracht die in de eerste week meer dan 1 miljoen keer over de toonbank gingen.

Swift is dus een graag geziene gast op premières, awarduitreikingen en celebfeestjes. Ze valt daar ook allesbehalve uit de toon. Was haar stijl in het begin van haar carrière nog braafjes en te ‘country’, dan is ze nu helemaal uitgegroeid tot een classy vrouw die haar lichaam juist weet te accentueren zonder vulgair te worden.

Taylor Swift weet tot slot ook als geen ander hoe ze de sociale media moet bespelen. Vooral dankzij haar ‘No it’s Becky’-mopje kreeg ze iedereen aan het lachen. Over een foto van een jonge Taylor Swift werd beweerd dat het niet Swift was, maar een zekere Becky. Dit buitte ze leuk uit door in het openbaar te verschijnen met een T-shirt met het opschrift ‘No it’s Becky’. Wij zijn fan, benieuwd wat 2015 voor haar in petto heeft. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content