Helen Mirren of Rita Ora: wie rockt deze Dolce & Gabbana jurk?

© Twitter

We hadden nooit gedacht dat we actrice Helen Mirren en Rita Ora in dezelfde jurk zouden spotten. Niet alleen is Mirren 44 jaar ouder dan Ora, maar haar stijlgevoel ligt ook meestal een trap hoger.

We hadden nooit gedacht dat we actrice Helen Mirren en Rita Ora in dezelfde jurk zouden spotten. Niet alleen is Mirren 46 jaar ouder dan Ora, maar haar stijlgevoel ligt ook meestal een trap hoger.

Helen Mirren verscheen donderdagavond op de rode loper in Hong Kong met de prachtige rode kanten jurk van Dolce & Gabbana. De actrice laat zich de laatste tijd steeds meer opmerken in de jurken van het Italiaanse designerduo, een echte fan dus. De kruisen met edelstenen had niet meteen gehoeven, maar globaal gezien maakte de Oscarwinnares een uiterst stijlvolle indruk.

Enkele weken geleden droeg popster Rita Ora dezelfde jurk tijdens een optreden in Las Vegas. De zangeres staat bekend om haar af en toe ‘bedenkelijke’ vestimentaire keuzes. Maar in dit geval moeten we haar feliciteren met haar look. De crucifix werd door Ora om haar hals gedragen, en net zoals Helen Mirren gecombineerd met twee grote kruisen als oorbellen. ‘Good job Ora’, maar kan ze tippen aan de stijlvolle Mirren? (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content