Heidi Klum stopt als lingeriemodel

© Reuters

In een interview met Access Hollywood vertelde Heidi Klum dat haar dagen als lingeriemodel voorgoed voorbij zijn.

In een interview met Access Hollywood vertelde Heidi Klum dat haar dagen als lingeriemodel voorgoed voorbij zijn.

Het 40-jarige model vertelde tijdens het interview dat ze sinds haar verjaardag in juni is beginnen nadenken over haar leeftijd. De interviewer, Billy Bush, vroeg haar naar aanleiding van deze uitspraak wat ze anders doet nu ze veertig is geworden. ‘Ik ga niet meer in mijn ondergoed over de catwalk lopen. Ik denk dat dat een beetje oncomfortabel zou aanvoelen,’ antwoordde het model.

Hoewel ze in modellentermen haar jeugd achter zich heeft gelaten, voelt Klum absoluut niet de behoefte om zich aan plastische chirurgen over te leveren. Het model is naar eigen zeggen bang dat een chirurgische ingreep haar uiterlijk te drastisch zou veranderen. In plaats van cosmetische ingrepen te laten doen, heeft Klum zich een nieuw kapsel aangemeten. Heel wat minder ingrijpend, en volgens haar ook effectief om je look te veranderen.

Professionele kiekjes van Heidi in niemendalletjes zullen we dus niet meer te zien krijgen als het van haar afhangt, maar via haar Instagramprofiel verspreidt het Duitse model nog wel regelmatig beelden van zichzelf in bikini of lingerie. En terecht. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content