Heidi Klum ontwerpt voor kinderen

© reuters

Truly Scrumptious by Heidi Klum bevat alles wat een opgroeiende baby nodig heeft.

Heidi Klum en de Amerikaanse speelgoedketen Toys ‘R’ Us hebben de handen in elkaar geslagen en ontwikkelden een volledige babylijn die Truly Scrumptious gedoopt werd. Klum was naar eigen zeggen heel nauw betrokken bij het hele proces.

Alsof het voormalig Duitse supermodel nog niet genoeg om handen had met het opvoeden van vier kinderen, het presenteren van Project Runway en Germany’s Next Topmodel en het uitbrengen van eigen parfums en kledinglijnen heeft Klum zich gesmeten op een nieuw project: babies. Nee, zij en Seal hebben geen laat-ons-terug-samenkomen-kind verwekt; Klum heeft onderhandeld met de baby-afdeling van Toys ‘R’ us en brengt een volledige baby-, peuter- en kleuterlijn uit.

Truly Scrumptious by Heidi Klum bevat volgens het persbericht “alles wat een opgroeiende baby nodig heeft”. De blonde schone ontwierp onder meer wandelwagens, nachtlampjes, wastafels, speeldekens, knuffelbeesten, autostoeltjes en babyjeans en had daar naar eigen zeggen een jaar voor nodig. “Natuurlijk heeft het designteam van Toys ‘R’ Us me geholpen de dingen uit te brengen, maar alles is wel gebaseerd op mijn ontwerp en mijn idee”, vertelde Klum aan Women’s Wear Daily. “Ik heb wel degelijk de tekenpen vastgehouden en mee beslist over alle prints, vormen en materialen.” (KS)

De Truly Scrumptious by Heidi Klum collectie wordt in september in de Toys ‘R’ Us winkels verwacht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content