Heidi Klum en Seal bevestigen scheiding

Na zeven jaar komt er een einde aan het huwelijk van Heidi Klum en Seal.

“Hoewel we zeven jaar lang genoten hebben van een liefdevol, trouw en gelukkig huwelijk, hebben we diep in ons hart gekeken en dus besloten om te scheiden.” Met die mededeling maken Seal en Heidi Klum een einde aan de geruchtenmolen, die sinds vrijdag op volle toeren draaide.

In het persbericht laten het Duitse topmodel en de Britse zanger weten dat ze elkaar nog graag zien, maar te veel uit elkaar gegroeid zijn. “Dit is een vriendschappelijk proces, het welzijn van onze kinderen blijft onze prioriteit”, vullen de twee aan.

Doordat Seal vrijdag op Twitter samen met zijn tattoo van engelenvleugels (een verwijzing naar het lingeriemerk Victoria’s Secret, waarvan Heidi een van de engels is) het bericht ‘The End’ postte, gonsde het op Twitter een heel weekend van de geruchten.

Heidi Klum en Seal leerden elkaar in 2004 kennen. Op dat moment was Klum zwanger van haar dochter Leni, een kind uit haar relatie met Flavio Briatore. In 2009 heeft Seal Leni dan officieel geadopteerd. Intussen kregen de twee ook samen drie kinderen: Henry, Johan en Lou.

Elk jaar opnieuw vierden de twee hun trouwdag met de hernieuwing van hun huwelijksgeloften in gekke bruidkostuums. (EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content