Heeft Kate Middleton geslacht van baby verklapt?

© Reuters

Tijdens een bezoek aan het plaatsje Grimsby zou de Hertogin, bij het in ontvangst nemen van een knuffelbeer, zich hebben versproken en hierbij het geslacht, een meisje, van haar ongeboren kindje verklapt hebben.

Tijdens een officiële uitstap zou Kate Middleton zich versproken hebben en het geslacht van de baby, een meisje, verklapt hebben.

Kate Middelton zou misschien wel eens te veel verteld hebben en het geslacht van haar kindje hebben verklapt. Tijdens het groeten van enkele aanwezigen in het plaatsje Grimsby, in totaal waren er meer dan 2000 mensen naar het dorpje gekomen om een glimps van Kate op te vangen, zou de hertogin van Cambridge het geslacht van haar ongeboren kindje hebben verklapt en zou het een dochter zijn. Dat schrijft Daily Mail.

Een vrouw, Sandra Cook, die tussen de fans stond te wachten op Kate, vertelde aan de Daily Mail wat ze de Hertogin hoorde vertellen. “Een vrouw naast mij gaf een knuffelbeer aan Kate. Vervolgens hoorde ik de Hertogin zeggen: ‘Dankje, ik neem de teddybeer graag mee voor mijn d…’. Ze stopte in het midden van haar zin en begon snel over iets anders”. Een kleine verspreking die de speculaties over het geslacht van de baby weer doen toenemen. In Groot-Brittannië is men namelijk erg nieuwsgierig naar het geslacht van het ongeboren kindje, dat ze overal wel iets horen of achter gaan zoeken. Maar zou dit keer Kate zich echt versproken hebben? Krijgen William en Kate een dochter?

Kate Middleton is inmiddels al vijf maanden zwanger. Het Britse Hof heeft niet gereageerd op de verspreking van Kate en de daarop volgende speculaties. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content