Halle Berry verwacht een zoontje

© Reuters

De vriend van Berry, Olivier Martinez, heeft bevestigd dat het koppel samen een zoontje verwacht. Dat schrijft de Daily Mail.

De vriend van Berry, Olivier Martinez, heeft bevestigd dat het koppel samen een zoontje verwacht. Dat schrijft de Daily Mail.

De acteur Olivier Martinez sprak met de aanwezige pers op de nacht van het Champs-Elysées Film Festival in Parijs. “Mijn zoon zal de Amerikaanse nationaliteit hebben, maar ik blijf Frans”, zei Martinez aan People Magazine. Hoewel er al een hele tijd wordt gevraagd naar het geslacht van de baby, is het de eerste keer dat het nieuws van een zoontje bevestigd wordt door de vader in spe.

In hetzelfde interview sprak Martinez nog over de verschillen binnen de ‘sterrencultuur’ tussen Frankrijk en de Verenigde Staten. “Ik ben een Fransman, dat is minder belangrijk”, aldus de 47-jarige acteur. “Dat betekent dat ik een Fransman ben in Amerika, maar ik pas me aan de Amerikaanse cultuur. Ik voel me heel erg goed daar- maar ik blijf wel een buitenlander,” aldus de acteur.

Halle Berry, 46, heeft al een dochtertje van vijf, Nahla. De vader van haar dochter is haar ex-vriend Gabriel Aubry. Dat ze nog eens zwanger is, dit keer wel van Martinez, heeft Berry zelf al omschreven als ‘een mirakel’ op haar leeftijd.

De geboorte van het zoontje van Halle Berry en Olivier Martinez is gepland voor de herfst. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content