Halle Berry is verloofd met Olivier Martinez

© Reuters

Hier komt de bruid!

De Amerikaanse actrice Halle Berry (46) is verloofd met Olivier Martinez. Volgens de geruchten zou de trouwpartij plaatsvinden in het Zuiden van Frankrijk. Momenteel verwacht het koppel ook hun eerste kindje samen, dat geboren zal worden in de herfst, maar wachten tot na de geboorte om naar het altaar te stappen zat er voor deze tortelduifjes niet in.

Het acteurskoppel is samen sinds 2010, ze leerden elkaar kennen op de set van de film ‘Dark Tide’, en verloofde zich in januari 2012. Dat de trouwpartij dit weekend zou plaatsvinden, wordt bericht door verschillende media.

Verrassend nieuws

Dit nieuws is een beetje een verrassing, aangezien de actrice altijd heeft beweerd dat ze nooit meer zou trouwen sinds de scheiding van haar tweede echtgenoot, Eric Benet, in 2005. Maar de band tussen Martinez en het dochtertje van Halle Berry, Nahlia, heeft de actrice duidelijk aan het denken gezegd. Het feit dat ze ook opnieuw zwanger is zal er ongetwijfeld wel iets mee te maken hebben. Zo zal het zoontje van het koppel geboren worden in de herfst.

Het huwelijk met acteur Olivier Martinez is al het derde voor Halle Berry. Eerst was ze gehuwd met David Justice in 1993 en in 2001 trouwde ze met zanger Eric Benét. De twee huwelijken hadden echter wel geen lange houdbaarheidsdatum, respectievelijk drie en twee jaar hield ze het met deze mannen vol.

Nadien was Halle Berry een hele poos samen met het Canadese model Gabriel Aubry, met wie ze een vijfjarige dochter heeft. Martinez was vijf jaar lang samen met de Australische zangeres Kylie Minogue. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content