Halle Berry bevallen van zoontje

© Reuters

Halle Berry is bevallen van een zoontje. Dat bevestigde de Amerikaanse actrice aan Us Weekly.

Halle Berry is bevallen van een zoontje. Dat bevestigde de Amerikaanse actrice aan Us Weekly.

Toen ze in april vertelde dat zij en echtgenoot Olivier Martinez een kindje verwachten noemde ze dat de grootste verrassing in haar leven. Ze had niet verwacht dat ze op 47-jarige leeftijd nog in verwachting zou kunnen raken.

Het is het eerste kind voor Martinez en het tweede voor Halle Berry. Vijf jaar geleden kreeg ze een dochtertje Nahla met haar toenmalige vriend Gabriel Aubry. Nahla wilde al lang een broertje of zusje en vroeg iedere avond aan God of ze alstublieft een stapelbed en een klein zusje mocht hebben. Een naam heeft haar kleine broertje nog niet.

Hoofdrol in nieuwe serie van Spielberg

De gezinsuitbreiding betekent overigens niet dat Halle Berry het rustiger aan gaat doen. Ze maakte zojuist bekent dat ze één van de hoofdrollen gaat spelen in de nieuwe serie Extant van Steven Spielberg. Ze zal daarin een astronaut spelen die na een solomissie in de ruimte van een jaar terugkeert en moeite heeft om haar normale leven met echtgenoot en zoon weer op te pikken.

Steven Spielberg is blij met haar toezegging: “Er is maar één Halle Berry en we voelen ons enorm vereerd dat ze Extant heeft gekozen.” (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content