Gwyneth Paltrow is best geklede vrouw

© Reuters

De Amerikaanse actrice is door het tijdschrift People verkozen tot best geklede vrouw van 2012. Ze loopt in de kijker door haar sobere, maar elegante stijl.

De Amerikaanse actrice is door het tijdschrift People verkozen tot best geklede vrouw van 2012. Ze loopt in de kijker door haar sobere, maar elegante stijl.

We moeten het Gwyneth nageven: ze is altijd elegant gekleed. Toch krijgt de Amerikaanse actrice soms ook kritiek op haar kleding. Sommige kenners vinden haar kledingkeuze saai en zien weinig vernieuwende elementen in de kleerkast van de 39-jarige Gwyneth. We omschrijven dit als volgt: Gwyneth speelt op veilig en zal zich nooit of te nimmer laten betrappen op een fashionblunder. De redacteurs van het Amerikaanse tijdschrift People hadden duidelijk oog voor de tijdloze elegantie van Gwyneth en kroonde haar tot ‘best geklede’ beroemdheid van dit jaar.

Het lijstje van de best geklede beroemdheden uit 2012 volgens People wordt aangevuld door onder meer Kate Middleton en Miranda Kerr. Ook de zusjes Kardashian krijgen een plek in de top tien. Wat? Ja, dat leest u goed. Kim Kardashian en haar zusjes worden door People bij dit lijstje gerekend en dus geprezen om hun kledingkeuzes. De andere dames in het lijstje zijn gelukkig net iets eleganter volgens ons.

De top 10 van best geklede beroemdheden volgens People:

1. Gwyneth Paltrow
2. Kate Middleton
3. Emma Stone
4. De zusjes Kardashian
5. Miranda Kerr
6. Reese Witherspoon
7. Rihanna
8. Jessica Alba
9. Diane Kruger
10. Jennifer Lawrence

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content