Gwen Stefani duikt in oude familiealbums voor 12e huwelijksverjaardag

© Instagram Gwen Stefani

‘No Doubt’ dat Gwen Stefani en Gavin Rossdale na twaalf jaar nog steeds erg verliefd zijn.

De zangeres/modeontwerpster is in het fotoalbum van de familie gedoken en heeft een foto, met een grote emotionele waarde, gedeeld met haar fans.

Hoewel we bijna niet kunnen bijhouden welke koppels in Hollywood uit elkaar gaan, een koppel vormen of hun relatie nieuw leven inblazen, blijkt dat er toch nog koppels in Hollywood zijn die bij elkaar blijven. Zo hebben Gwen Stefani (44) en haar man Gavin Rossdale (48) net hun 12e huwelijksverjaardag gevierd. Zij hebben duidelijk het geheim van een succesvol huwelijk ontdekt.

Gwen, die binnenkort te zien is als coach en jurylid in de Amerikaanse versie van ‘The Voice’, zette de romantische dag in de kijker door een oude foto van het koppel, toen ze net samen waren, te delen via Instagram met al haar fans. Ze schreef onder het beeld: ‘Love@gavinrossdale’. Hoewel de foto al enkele jaren oud is, 12 om precies te zijn, zijn de looks van Gwen nauwelijks veranderd. Haar platinablonde haar is nog altijd hetzelfde, haar rode lipstick en wat betreft stijl, in de foto draagt ze een cropped top, is ze nog steeds even ‘fashionable’ als twaalf jaar geleden. Het lijkt alsof de tijd geen vat heeft op de 44-jarige zangeres.

Het koppel heeft samen ook drie zonen: Kingston, Zuma en Apollo (6 maanden). (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content