Gossip Girl ontmaskerd

In de honderdste aflevering van de Amerikaanse TV-serie Gossip Girl werd “het ene geheim dat nooit verklapt zou worden” toch aan het licht gebracht: de ware identiteit van gossip girl herself.

In de honderdste aflevering van de Amerikaanse TV-serie Gossip Girl werd “het ene geheim dat nooit verklapt zou worden” toch aan het licht gebracht: de ware identiteit van gossip girl herself. Gossip Girl, dat uitgezonden wordt op de Amerikaanse televisiezender CW en de avonturen verhaalt van enkele New Yorkse elitejongeren, is ondertussen aan haar vijfde seizoen bezig.

De serie staat bekend om de modebewuste outfits van haar personages en kreeg in 2011 zelfs een eigen kledinglijn. Actrices Blake Lively, Taylor Momsen en Leighton Meester duiken bovendien geregeld op in modecampagnes of op modedefilés en -feestjes.

Onthulling

De rode draad door de TV-serie is gossip girl, dé persoon die alle roddels en slippertjes van de jongeren verzameld op een drukbezochte blog. Voor de honderdste aflevering van de reeks zorgden de makers voor een primeur door de ware identiteit van het roddelzieke personage te onthullen.

In een van de laatste scènes zag de kijker hoe gossip girl een nieuwe blogpost online plaatste. Er werd ingezoomd op haar handen, maar even later zoomde de camera weer uit en kwam haar gezicht tevoorschijn. Georgina Sparks, wellicht het meest sluwe personage uit de hele serie, gespeeld door actrice Michelle Trachtenberg, werd zo geout als gossip girl.

Ongeloof

Toch stelt de fanbase van het programma zich niet zomaar tevreden met deze onthulling. Zo wordt er op allerlei internetfora al druk gespeculeerd dat Sparks de echte blogster tijdelijk zou vervangen. (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content