Gespot: Kate Moss in glinsterende catsuit

Op een cocktailfeestje van Carine Roitfeld in Parijs, droeg het Britse topmodel een wel zeer bijzondere outfit.

Het Britse topmodel Kate Moss was tijdens de Paris Fashion Week enkele dagen in de Franse hoofdstad. We zagen haar onder meer meelopen in de show van Louis Vuitton, maar Kate viel ook op naast de catwalk. Zo droeg het model, tijdens een feestje voor de tweede editie van het CR Fashion Book in Parijs, een wel erg bijzondere outfit. Kate Moss droeg niets meer dan een doorschijnende catsuit met blinkende details.

De 39-jarige Britse blondine was tijdens de modeweek in Parijs uitgenodigd door Carine Roitfeld op het feestje voor haar tweede CR Fashion Book in hotel Shangri-La. Kate viel meteen op tussen de andere genodigden door haar nietsverhullende outfit en hoge dosis lef. Het model droeg een zwarte catsuit, een kledingstuk uit één stuk, met veel doorkijk en blinkende details. Ze combineerde de catsuit met een donkere blazer. Ze werkte haar look af met enkellaarsjes, met luipaardenprint, en koos voor een make-up vrije look. Een gedurfde combinatie, al komt Kate er wel makkelijk mee weg.

Andere aanwezigen op het cocktailfeestje van Carine Roitfeld waren onder meer het Amerikaanse topmodel Karlie Kloss, Arizona Muse, Karolina Kurkova, Jessica Chastain, Jessica Alba, Jamie Hince (de man van Kate Moss), Kanye West en Amanda Seyfried. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content