Georgia May Jagger is de nieuwe Material Girl van Madonna

© Reuters

De twintigjarige dochter van Mick Jagger strikte al tal van modellenopdrachten.

Madonna koos het Britse model Georgia May Jagger, de dochter van Mick Jagger, als model voor haar merk ‘Material Girl’. De ‘Queen of Pop’ lanceerde Material Girl al in 2010, maar brengt nu ook een juniorlijn op de markt. Georgia May Jagger zal het gezicht zijn van de ‘Back to School’ campagne. Eerder poseerden Kelly Osbourne, de dochter van Ozzy, en de actrice Taylor Momsen al voor Material Girl.

Georgia May Jagger staat getekend bij het prestigieuze modellenbureau ‘Elite Model Management’ en strikte op haar twintigste al tal van modellenopdrachten. De nakomeling van het voormalige rock ’n roll koppel Jerry Hall en Mick Jagger prijkte ook al op de campagnefoto’s van Rimmel, Versace, H&M en Hudson Jeans. Daarnaast verscheen ze op de cover van internationale modemagazines en bewandelde ze de catwalk van Chanel. In het Verenigd Koninkrijk is Jagger momenteel te zien in een televisiecampagne over borstkanker.

Material Girl komt naar Europa

Over haar laatste nieuwe opdracht zegt de twintigjarige blondine erg enthousiast te zijn. “Het is een hele eer om door Madonna en Lola persoonlijk gekozen te worden als gezicht van Material Girl”. Met de bijnaam ‘Lola’ verwijst ze naar Lourdes Leon, de dochter van Madonna. Lourdes is verantwoordelijk voor de marketing van het merk en is nauw betrokken bij het ontwerpen van de collecties.

Voorlopig zijn de collecties van Material Girl enkel verkrijgbaar in de Amerikaanse kledingketen Macy’s en haar Canadese equivalent ‘The Bay’, maar de groep achter het merk wil Material Girl ook in Europa introduceren. (JK)

De collectie Material Girl is verkrijgbaar bij het Amerikaanse Macy’s en het Canadese The Bay. In juni volgt meer informatie over de verdeling van het merk in Europa. Meer info vind je op de website.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content