George Clooney en Amal geven groot huwelijksfeest in Verenigd Koninkrijk

© Reuters

Na een uitgebreide huwelijksviering en het bijhorende feest in Venetië hebben George en Amal ook een receptie gegeven in het Verenigd Koninkrijk.

Na een uitgebreide huwelijksviering en het bijhorende feest in Venetië hebben George en Amal ook een receptie gegeven in het Verenigd Koninkrijk.

Voor de locatie voor hun huwelijksreceptie in het Verenigd-Koninkrijk, trokken George en Amal Clooney naar het Danesfield House Hotel in Berkshire. Dat is een heel chique hotel waar de gasten van het koppel tot in de puntjes verwend werden. En deze receptie was ongetwijfeld de kers op de taart, nadat ze al een groot feest (dat maar liefst vier dagen heeft geduurd!) hadden georganiseerd in Venetië. Eén ding is zeker: de trouwpartij van George en Amal mag niet onopgemerkt voorbijgaan.

Exclusieve cocktails

De gasten op dit exclusieve feestje werden getrakteerd op gepersonaliseerde cocktails. Zo was er een ‘Mrs Clooney’-cocktail op basis van wodka en vanille, passievrucht en limoensap. Het drankje van ‘Mr Clooney’ was op basis van tequila met een scheutje wodka, limoensap en ‘ginger ale’. Na het cocktailuurtje gingen de gasten aan tafel, waar ze een menu van een sterrenchef voorgeschoteld kregen.

‘Golden dress’

Deze huwelijksreceptie in Berkshire vroeg natuurlijk ook voor een oogverblindende outfit voor Amal. Hoewel ze al een indrukwekkende huwelijksgarderobe had, denk aan outfits van Giambattista Valli, Stella McCartney, Dolce & Gabbana en Oscar de la Renta, koos ze voor een jurk van Donna Karan. Bovendien recycleerde ze de jurk, aangezien ze het goudkleurige ontwerp eerder al droeg op de première van de film ‘Monuments Men’. De jurk van Donna Karan is bezaaid met goud- en rooskleurige pailletten. Het kleed was te koop via Net A Porter, voor bijna 3000 euro, maar is ondertussen al volledig uitverkocht. Krijgen we na het ‘Kate-effect’ ook het ‘Amal-effect’ op de verkoop van kleding? (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content