Foto’s en ingrediënten van Lady Gaga parfum gelekt

© twitter

Na maandenlange geheimhouding zag de popster zich na een twitterlek verplicht om enkele details van haar eerste parfum Fame prijs te geven.

Het leven gaat niet altijd over rozen, zelfs niet als je Lady Gaga heet, of jezelf althans zo laat noemen. Waar het popicoon begin januari de wereld nog beroerde met mysterie rond haar eerste parfum, krijgt ze nu af te rekenen met gelekte foto’s die het flacon al prijsgeven.

De lek in kwestie was Lisa Tant, redactrice voor het Canadese lifestylemagzine Flant, die een vage foto van het parfum via Twitter de wereld in kwetterde. Lady Gaga reageerde prompt met een wedertweet die een snibbige opmerking over modejournalisten en een kwaliteitsfoto van het op art-deco geïnspireerde flacon bevatte.
Hoewel haar vuistdikke artiestenvel zulke tegenslagen vast wel aankan hebben we toch een tikkel medelijdeden met La Gaga.

Ze had iedere lifestyleredactrice opgewonden gekregen met vage details die ze beetje bij beetje prijsgaf. Zo zou haar parfum Fame heten, zou het sperma en haar eigen bloed bevatten en zou het het eerste zwarte eau de parfum ter wereld worden. We hoefden zelfs niet te vrezen voor onze manchetten en hemdskragen, want het parfum zou op magische wijze kleurloos worden bij contact met lucht. Bovendien hadden de Gaga-parfumeurs van Haus Laboratories een parfum ontwikkeld dat de olfactieve structuur van top-, midden- en basisnoten volledig aan zijn laars lapt. De Fame-ingrediënten (we herhalen: sperma en bloed) zouden immers -vrij van enige hiërarchie- harmonisch in elkaar overvloeien. Klinkt allemaal geweldig fascinerend, toch?

Aan alle mooie liedjes en dus ook aan die mysterieuze aanloop naar de Fame-release in september komt blijkbaar abrupt een eind. Aangezien de schade toch al was aangericht besloot Gaga de ingrediënten dan ook maar bekend te maken. Geen lichaamssappen, zoals de popster eerst aankondigde, maar een mengeling van occulte ingrediënten die ons eerder lijken samengesteld door een zeventienjarige met liefdesverdriet dan wel door Haus Laboratories. Fame bevat namelijk ” belladonna tranen, het vermorzelde hart van een tijgerorchidee, een zwarte sluier van wierook, verpulverde abrikozen en noten van saffraan en honing”. Wij kunnen ons er niet veel bij voorstellen, maar volgens La Gaga ruik je met haar parfum in de holte van je sleutelbeen als een “luxeprostituee”. Wij horen alvast van heinde en verre de rinkelende geluiden van meisjesdromen die in vervulling gaan. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content