Kom je net uit je bed gerold nadat je gisteren -woehoew, lang weekend!- op café bent blijven plakken? Bonst je hoofd, draait je maag en wil je gewoon pizza eten en in de zetel liggen? Dat is je volste recht. Weet echter dat een minimale lichaamsinspanning je helpt om snel te herstellen.

Uiteraard is dit niet het moment om sprintjes te trekken, handstand te doen of vijftig keer te pompen, maar een relaxerend, op Yin-geïnspireerd yogakwartiertje kan wel eens net datgene zijn dat je spieren zachtjes uit de knoop haalt, je bloed weer lekker laat doorstromen en je toxines helpt afvoeren.

Noot: je hebt een riem of opgerolde handdoek nodig om deze oefeningen te kunnen doen.

Deze oefeningen zijn helemaal niet zwaar en geschikt voor zelfs de meest stijve harken. Je zal er je hamstrings, heupen en lage rug mee stretchen en ze zijn ook heel geschikt voor wanneer je oververmoeid of gestresseerd bent.

Kom je net uit je bed gerold nadat je gisteren -woehoew, lang weekend!- op café bent blijven plakken? Bonst je hoofd, draait je maag en wil je gewoon pizza eten en in de zetel liggen? Dat is je volste recht. Weet echter dat een minimale lichaamsinspanning je helpt om snel te herstellen.Uiteraard is dit niet het moment om sprintjes te trekken, handstand te doen of vijftig keer te pompen, maar een relaxerend, op Yin-geïnspireerd yogakwartiertje kan wel eens net datgene zijn dat je spieren zachtjes uit de knoop haalt, je bloed weer lekker laat doorstromen en je toxines helpt afvoeren. Deze oefeningen zijn helemaal niet zwaar en geschikt voor zelfs de meest stijve harken. Je zal er je hamstrings, heupen en lage rug mee stretchen en ze zijn ook heel geschikt voor wanneer je oververmoeid of gestresseerd bent.